CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Current Status

- Tak payah susah2 carik nuffnang. Aku memang tak letak kat blog ni hehe.

- Sorry sebab lately ni aku takleh nak BW kat blog2 korg sebab duk prepare untuk posting. Mintak maaf banyak2 ye, Tapi aku appreciate korg yang sudi baca & komen entry aku :)
.

Saturday, 15 October 2011

Aku Nak Konvo Oi!

Assalamualaikum Warahmatullah...


Cer korang tengok blog aku sekarang. Sunyi sepi je aku rasa. Kalau dulu bilangan follower blog aku ni sehari leh sampai 25 org, la ni sehari naik satu je. Kalau dulu, almost tiap2 hari aku update blog, sekarang ni macam jarang2 je. Dulu aku rajin gile singgah blogwalking kat blog2 korg, tapi kali ni nak membalas visit pun aku tak sempat.


Serius aku busy gile sekarang weh!


Aku dah nak konvo 22hb ni. So harini aku gi amik jubah konvo. Aku pun dah start study sebab aku dah nak start posting bulan depan, sebagai sorg pharmacist kat hospital gomen, insyaAllah.


Jadi pharmacist tak senang weh. Nak kene keje ngan doktor nurse sume. Kalau dorg tanya pasal drugs, aku kena tau jawab. Aku nak kena hafal nama2 ubat, kegunaan die, side effect dia, mechanism of action dia, kelas2 dia. Banyak wei. Mana aku ada masa nak update blog tiap2 hari beb. Huhuhuhu. Tapi bukak fb ngan twitter boleh le pulak.


Sory banyak korg yang tinggal jejak kat shoutbox tapi aku tak visit korg balik. Sory kalau ada yang folow aku, aku lupe folow balik. Sory kalau aku dah jarang komen kat blog korg. Sory sory sory.


Aku harap korg doakan la kejayaan aku ye. InsyaAllah asal ada masa je, aku rasa nak update, aku update okeh. Asal ada masa, aku singgah baca blog korg. Korg jangan unfolow aku tau. Huhuhu. mode gedik dah keluar -____-


Ni aku saje nak tunjuk gambar pre convo aku hehe. Ni pas aku amik jubah tadi :D


Sorylah beb. Miss A belum boleh tunjuk muka lagi hehe.



Jumpa korg untuk entry akan datang. Mehla datang carik aku konvo 22 haribulan ni kat UiTM Shah Alam, hehe. opss terbagitau pulak. Jangan lupa bawak bunga tau, haha.

Bye korang. Assalamualaikum.

11 comments:

DRceria

ammmbooii.. benar2 secret muka MISS A nih...ermmm...??

jAr! TekAN

aku doakan ko berjaya weh dalam hidup...

bukan retis

selamat mgkonvokan diri...hehe.smela aku jugak..bz sbb nk konvo ni.huhuhu

izzahdegreat

slmt konvo pharmacist to be!!! i pon konvo isnin ni hehe...

fiza

congrate!

HANEA RHINE

weee...best nye dah nak konvo..
sy pn nak konvo 27 ni kt uitm shah alam *sape tanya ntah,,hehe

ape2pon, congratulations oke! :)

hani

uitmm shah alam eh? sm la kite. dulu aku duk mawar, budak law skul (yg bile klua tak jadi lawyer.hoho!) dl bdk sblh bilik ambik pharmacy gak, aku yg mereng tgk dia study.salute ah! :)

bella luna

babe, kite sama u,jap lagi dlm dewan konvo aku buat announcement tanya blog sekadar gadis biasa siapa punye ye,hehe,.bdw,congrats;)

cik kiwi's

alololo. cumil nye. baling la topi tu sikit. tetinggi sikit baling!!

Miss A

terima kasih bnyk korg yg komen :) jgn lupa datang carik aku bawak bunga 22hb ni tawwww :p

ibaa hadi

salam, akak ni pharmacist rupanya ye. wahh.. congratz la akak dah nak konvo ! sy ni pulak baru nak masuk sem 2 dip farmasi. doa2kan sy semoga dapat berjaya macam akak ye :))