CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Current Status

- Tak payah susah2 carik nuffnang. Aku memang tak letak kat blog ni hehe.

- Sorry sebab lately ni aku takleh nak BW kat blog2 korg sebab duk prepare untuk posting. Mintak maaf banyak2 ye, Tapi aku appreciate korg yang sudi baca & komen entry aku :)
.

Saturday, 1 October 2011

Cara Aku Troll Mamat Yang Tak Dikenali Time Chat

Assalamualaikum Warahmatullah..


Entry kali ni aku share sikit pasal aku eh. Sikit je la pun nye. Keh2.


Aku ni jarang2 gak la on chat. Kalau chat pun selalu kat fb atau skype. Kadang2 sebab aku malas nak check satu2 sape yang add, aku main approve je sume. bajet la ko ramai yang add kan hahaDan aku tak la kisah sangat nak sembang2 ngan mamat yang aku tak kenal. At least boleh gak tambah kawan kan? Aku pun ramai je member chat yang memang best gak la kalau nak diajak sembang2 time bosan. 


Tapi aku serius memang tak suka kalau mamat tu add aku and chat ngan aku semata2 sebab dia rasa aku comey lepas tengok gambar thumbnail tu (yup aku letak je gambar aku kat situ). Kiranye kalau aku tak letak gambar ke, mesti mamat ni takkan tegur aku punye. Dan aku bertambah2 tak suka bila mamat ni belum chat ngan aku pun, tiba2 dah berani nak call. Haih. Serius tak suke.


So bila aku jumpa mamat macam ni, memang aku dengan sinisnya akan troll kaw2 la. Contohnya macam kat bawah ni:


Yup, yang berpetak tu aku yang tulis.

Haha lantak la mamat tu nak cakap aku kejam ke, sombong ke, bajet ke, janji aku puas hati. Panjang je lagi chat mamat tu yang kebanyakannya berunsur gatal2 yang aku reply nak tak nak je. 

So buat mamat2 yang nak try chat ngan awek2 kat laman chat, please make sure korang approach dengan cara yg betul. Kalau caranye betul, kitorg yang para aweks ni takde hal nak berkawan dengan korang. Silap2 boleh jadi member kamceng lagi.

Tapi kalau korg chat pakai bahasa ewww ewww tu, then duk puji2 gambar sume, pastu siap tanya dah ada bf ke belum, sila la bersedia untuk diremove atau diblock ye. Aku tak suka mamat2 macam ni, tapi aku tak sure la kan awek2 kat luar tu macam mana. Tapi aku rasa awek2 pun tak suka kut. Kan? Kan? Korg yang para aweks ni cer komen kat bawah ni eh. Aku nak tau gak ape pandangan korg pasal ni.

Ok, cukuplah entry kali ni. Korg tolong jangan cop aku sombong ek. Aku ni sombong bertempat. Kat certain2 org je yang aku malas nak layan. Tapi serius kat luar org kata aku ni peramah & banyak cakap orgnya. Heheh.

Aku chow dulu beb. Tunggu next entry aku yang bertajuk 'Mamat2 yang WAJIB ditinggalkan Lepas Korang Bercouple' okeh? Aku sayang korang yang baca entry aku nih. Nah kiss untuk sorg2. Muah muah! Ni apehal mode gedik pulak ni... Haihhh

35 comments:

luqman zakaria

haha! cara die totally kinda freak jgk!anyway..thanx singgah my blog..hehe :P

cik najihah

hahah bole tiru ni ,,opss
aku selalu troll kasi psiko lebih

cik kiwi's

hahaha. kau ni kannn. haha. bertambah keyakinan aku..kau adelahh.......(ok ok. lupa. kena rahsiakan..:P)

mesti kau rasa menyampah kann ngan aku. ngeh ngeh..:P

BOM321

HAI! Jom layari...
Hiburan, Informasi dan Berita disini > Blog BOM321
Gambar, Gosip dan Kisah Artis disini > Blog Gosip321

Miss A

luqman : kan? kan? ko pun rasa mamat tu freak. anyway mekasih la sudi membalas kunjungan aku ke blog ko ye :)

cik najihah : nak tiru? eh xpe2 boleh aje.. eh nk troll psiko cmne plak? ajar boleh? hehe

cik kiwi : elek2 aku tau ko saje berlakon ni yg ko tau aku sape.. ecececeh tak jadi la beb keh3. eh xdela manade aku nyampah. aku lagi suke :p

BOM321 : aku selalu je baca blog ko weh. dh folow siap like kat fb lagi :D

ghost writer

aku cuma nak komen 'current status' kamu di atas.

"who cares?"

biarkan saja macam tuh.

Muslimah Optimis

yep setuju giler.. sama r ngan MO pon..

kusyi

hahaha.. umo 25..perangai mcm budak2..

kusyi pon tak ske chat dgn org yg x dknali.. klau ada org start chat..terus kusyi tutup fb..wakaka..

Naz

bahaya sungguh kn org2 cmtu..

hehehe...

DianaAzis

Yup..tak suka bila first time tegur dah tnya benda2 camni..ada gak kenakan balik dan ada jugak tutup terus..babai la jawabnya :)

Lya Colours

saya kalau yand chat tuh ewwww ewww tuh terus bohlayan. rasa nak terbelit mata baca hoih. pastu yg tua2 umur 30 lebih pon nak tulis ewwww ewww. rasa nak lempang

Miss A

ghost writer : actuallynya aku x brape nk paham komen ko. tapi apepun thnx bnyk ye sudi komen hehe

MO : kan2? nasib baik ade gak yg stuju :D

kusyi : tula, selalu mcm tutup je. tapi sebelum tutup saje nk troll die kaw2 bg die terase keh3

Naz : tula pasal. berani sangat. belum pape dh call pulak. haihh

Diana : tula, nk kawan boleh je tapi kalau dh stat bnda2 annoying ni memang babai la.. hahaha

lya : mcm bnyk pnglaman je nih. umur 30 pun ade? ewwww.. nk perasan mude lettew.. hahaha

Qaseh Qistina

ha ha ha...pantang nampk pompuan lawa kn..terus nk chat n puji.puji lebih2 lak tuh..er...x suka x suka..ce pompuan tu x lawa, mst xmo chat kn..huhuh

man

manusia pelbagai ragam...
kita yg perlu berwaspada.

aiEz

klu awal2 kenal dah ty cmtu tanda dier xrespek tu...mula2 knl dah ty cmtu,agak la pn nk jd gentle...

*xsabr nak bca next entry..:)

abgreds

nilai dan entiti baik dan tidak sentiasa ada di persekitaran kita. waspada selalu. selamat berblogging...

Miss A

qaseh : ha tulah die. kalau kite tak letak gamabr, memang haram ler nak tegur. bile letak gmbar edit, kemain lagi ye2 nk tegur huhu

man : setuju2.. kalau tak memang senangla kite jadi mangsa org..

aiez : kan? kemain lagi baru 1st time chat tanya macam2.. tu bukan gentle dah.. tu gatal namenye.. eh thanx la sudi nk baca next entry walaupun x tulis lagi hehe

abgreds : trime kasih ye.. insyaAllah akan lebih berhati2 lepas ni :)

::ini belog saya . cinta hati saya::

kalo letak gambo baru nak komen kalo tak letak jgn harap nak ditegonye , nta pape je kan

:)

bukan retis

aku pon tak suka macam tu..cam laki desperate je..huhuh

burnkelana

ada betul..ada tak betulnya chating online nie.. lebih elok kalo berchating ngan org yg kita kenal jer..

MAYA_mustwany

ha3 mesti terkedu terkentut mamat tuh kene sergah dgn miss a.kih3

mas pun xsuka klu yg col ni.leceh.lagi2 kalu kat ym nk pksa2 tgk wc.rsa nk sekeh2 jew.

a.samad jaafar

aku lebih suka memilih utk diam.. boleh ke gitu ??

izzahdegreat

hahaa...mamat cmtu sume nak amik kesempatan je...pntang tgk pmpn cun, x cun xnak plak approach, kalo die hensem xpe gak, high taste tuu

ciNdhaDahniEa

erk? kalaw care gitu memang tak r.. huhu

diana

mak orang boleh komen tak???
hehehhe

Miss A

inibelogsaya : haa betul2. kalau kite xletak gmbar lagi x penah tegur smpi bile2 kan?

bukanretis : haha mmg mcm desperate tu.. ko tengokla kat atas tu bape kali die tegur aku. siap terus call lagi.

burnkelana : betul2. ngn org kite kenal lebih slamat. yg x kenal ni bnyk yg suke mnyamar je..

mas : haha harap2 die mmg terkejut la. nk sweet2 chat ngn aku? please... haah, satu lg yg duk webcam ni..die ingat kite suka hape? cess btol.

a.samad : eh boleh2. sesungguhnya diam itu lebih baik sebenarnya :)

izzah : tu la die. die ingat org yg letak gambar ni sume gmbar btul ke? sng benar nk tertipu ngn kecantikan.

cindha : kan? kan? huu kire aku sombong bertempat la ni? nasib baikkk..

diana : eh boleh boleh sila2 sape2 pun dipersilakan komen hehe :D

Ungu Violet

erkk..jaga2 laki2 kt fb nih...ntah2 skali chat ngan 2 3 org awek..skali...huhu

nurulnazihah

HAHAHA. cool!

sengat

ejen rahsia dtg nak lapor diri...jeng2! hahaha :)

Miss A

ungu : tula pasalnye.. bila awek 1st reject boleh try ayat lagi 2 org.. hoho

nazihah : cool huh? hahahaha thanx wehh :D

sengat : wah wah dtg nak lapor diri? sila bagi nombor ye. heheh.

El

itulah yang sepatutnya. disamping bagi dia makan dalam, diri sendiri pun nampak hot sikit. haha sekali.

EyA edamanhatiku

chatting bykla manusia2 bmulut gtal ne..bru stat 2 3 ayt da stat ajk webcam huh apa kes..

hypersyaza

jarang sangat kena sebab.... orang2 yg x kenal lansung memang tak akan diAPPROVE. kecuali memang niat nak kenal sbb hobi, sama U, etc.

Haha beraninya troll orang

Miss A

El : ko ckp macamtu tetibe aku rasa diri aku ni hot pulak *muntah*

eya : tahnya sibuk aje nk webcam. pastu bile dapat pmpuan tak cun terus off, hampeh je.

syaza : ha bagusla macamtu. patutnya memang kena tapis2 dulu. haha bese dah troll org ni. seronok weh :P

Fathiyah Selamat

hahahahahaha...dear,sgt kesian la mamat yg kne troll ngan kamu tu.. pas neyh bole try la cre kmu neyh....=)