CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Current Status

- Tak payah susah2 carik nuffnang. Aku memang tak letak kat blog ni hehe.

- Sorry sebab lately ni aku takleh nak BW kat blog2 korg sebab duk prepare untuk posting. Mintak maaf banyak2 ye, Tapi aku appreciate korg yang sudi baca & komen entry aku :)
.

Featured In Other's Blog

1) Blog Kak Pah K-Poh

Dalam entry : Jom buli blogger baru
Tak sangka aku yang tak sampai seminggu berblogging ni dah ada sorg blogger senior yang sudi nak promotekan blog picisan aku ni tanpa diminta. Serius rasa terharu sangat2. Korg tryla usha blog beliau kat atas tu eh.

2) Blog Cikgu Jiera AKA Cik Kiwi's

Dalam entry : Sayur kecik hati~
Sorang lagi blogger yang baik hati sudi nak promote aku dalam entry dia. Walaupun dia ni selalu try nak troll aku tapi tak jadi pun haha tapi still dia ni yang paling rajin singgah blog aku. Blog dia pun best gak. Pegila jenguk ye.

3) Blog CINTA'S territory AKA Fatin Mraz

Dalam entry : ~ FM melangkah ke langkah pertama anda~
Seorang blogger yang listdownkan blog2 yang beliau suka skodeng dan blog aku termasuk dalam list tu. 'Kegigihan seseorang dalam blog kedua nya' hehe. Rasa dihargai & happy sangat. Korang jemputlah usha blog dia ye. Tuan punya blog pun cun weh.





1 comments:

Fatin Mraz

FM skodeng sini.. tp nampaknya dah bersawang sgt2 nih..meh la nk tolong buangkan..

hee hee

p/s:lama x blogging.. bz kah?