CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Current Status

- Tak payah susah2 carik nuffnang. Aku memang tak letak kat blog ni hehe.

- Sorry sebab lately ni aku takleh nak BW kat blog2 korg sebab duk prepare untuk posting. Mintak maaf banyak2 ye, Tapi aku appreciate korg yang sudi baca & komen entry aku :)
.

Wednesday, 5 October 2011

#2 Wordless Wednesday


p/s 1 : kalau ada member korg dengan bangganya dan bajet hot buat status macamni kat FB die, sila komen kat status dia :

'ADA AKU KESAH?'

dan tunggu je komen dia seterusnya lepas kena troll ngan korang. Keh3.


p/s 2 : Aku tau sepatutnya WW ni takyah letak apa2 word tapi aku nak letak gak :D

10 comments:

yana halim

kawan miss A ke tu? hehe..

bujal X

ble tak kalau letak komen :

"tolong delete nama saya sekali boleh?"

keh keh~

Lya Colours

kesian mangsa delete tuh.huhuhu

alin alias

budget retiss la tu, hahah.. sape ntah nak kawan dgn dia..

sYuHaDah

haha pnh je bdk dlm fb ak pn wt status lbh kurng cm2 knon nk deactivate fb sbb rmai sgt friend request poyo gler ar bajet hot

Miss A

yana : eh tak2. ni gambar jumpa kat tenet. kalau ada member camtu awal2 dah unfriend hehe

bujal : hahaha genius. serius kalau ada member fb aku tulis camtu aku nk komen mcm ko ckp hahaha

lya : kesian ye? ke bertuah sebenarnya kene delete ngn member yg poyo gitu? hehe

alin : tulah.. ni mesti muka je harap cun/hensem. kalau tak mesti xde org nak add haha

syuhadah : boleh la ko test troll dia pakai komen macam aku tulis tu hehe.

♥ p a a n i ♥

hahahaha

cik kiwi's

hahahaha. marah la tuuuu. sebab kena delete..hahahahahah. kan kan kan???

jAr! TekAN

bajet!!!!!!!!!!!!!!!!!haha

✿ Myra ✿

ohooo..cikgu syida pun penah wt camni gak. hehe..delete kwn2 fesbuk dia sbb dia takde keje nak wat. huuu