CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Current Status

- Tak payah susah2 carik nuffnang. Aku memang tak letak kat blog ni hehe.

- Sorry sebab lately ni aku takleh nak BW kat blog2 korg sebab duk prepare untuk posting. Mintak maaf banyak2 ye, Tapi aku appreciate korg yang sudi baca & komen entry aku :)
.

Wednesday, 28 September 2011

#1 Wordless Wednesday


p/s 1 : Ada sape2 terasa ke? opss sorrryyyy..... Tak sengaja la. keh3 :p


p/s 2 : Aku penah rasa pengalaman macam ni. Sakit hati beb. Serius. Sesape yang terasa dont worry la. You're not alone.

27 comments:

nadiaz namikaze

hehe..same la kite..dah selesa dgn tudung bawal ..=)

Myera Nyera

takde perasaan kahkahkah

-Incek Fik-

Gelak guling-guling tatap kartun kat atas ni.

Err.. lepas ni nak tengok tutorial lilit tudung gaya Hana Tajima la, pasal berkenan nak balut buah nangka ikut style tu.

budakijaupendek

kenapa kartun diatas sebegitu rupa ?
haha
em bawal pun bawal la.
asalkan menutup aurat (:
tujuan utama.

♥Putri ilyanie♥

alaaa.. xkisahle pakai tudung ape2 pn.. jnji ttp aurat.. tpi putri xreti pn pkai tudung mcm hana tajima tu.. biase2 je

♥ norlida ramli ♥

lagi suke pakai tudung bawal dr pakai shawl =)

Green Apple

janji pakai tudung.. tak kisah ler tudung apa pon..

ツ Bieaz ツ

hahahaha sakit perut aku terussss.... apasal muka mcmtuh!!

MERAH

hehe ade gak org gini.tudung bawal ke tudung ape xpntg.yg pntgnye menutup aurat mengikut syariat Allah :)

MrsCikSemut

haha . pkai semua tdung . kecuali hana tajima .tak reti :)

MrsCikSemut

haha . pkai semua tdung . kecuali hana tajima .tak reti :)

Cik Jannah

janji pakai tudungkan? jangan londeh habis. sabaqq je la. haha

Pendamba Mawar

sy suka perempuan yang pakai tudul bawal...dari dulu lagi memang minat.:)

ctk

ct lebih suka pkai tudung bawal..mudah dan kemas...lau shawl, bg org yg cute2 bOley la :D

My Life's Journey

Hihi :) .. umi setuju gambar yang gadis tunjukkan hihi ..betul tu, ade2 je orang yang mengenakan orang .. kadang2 tak fikirkan perasaan org lain hu.

zareliqa afiqa

ngeee :D mcm2 sekarang^^

Sha

ko lukis sndiri? cntik lukisan ko..ahahah =p

DySha cHan

hahah~ lawa n lawak.. tp pedasss.. k miss A gudluck as a blogger:)

kunci locker

wakakakak...weyh..tudung bawal lg cute...manis dan ayu jek...tak la perlu belit2 segala bagai..kng terjerut leher baru thu...hahah

aiEz

suka lagi yg pakai tudung bawal,nampak bersederhana...:)

Miss A

wuhuuuu.. aku baru online & serius happy tngok komen korg bnyk2 ni.. aku xlarat nk reply satu2.. sory ye.. apepun aku suka gak tudung bawal.. actually sume tudung aku suka asal tutup dada heheh.

roha

tudung bawal pun mahal lagi beb

cik sakdi

hello, tudung bawal aku at least harga rm40 k.. dari kiu shawl rm10, patotnye sound je mcm tu.. hahaha

EyA edamanhatiku

apa salahnya tdung bwal?uhuk trsa sudaa

bella luna

haha, tak pernah kena, tapi my mum bising suh up to date,..but sori mamma,i`ll never wear it,hehe,.sebab lebih ske ngan bawal;)

hypersyaza

gua pakai tudung yuna ke, tudung hana tajima ke, tudung senah ke~

janji tutup apa yg patut dan cukup labuh. problem? ;)

kan? kan?

nape ade org kecoh sgt ahh?

padahal org kat arabs tu dah lama pakai style camni =.=

Miss A

roha : ha tau xpe. manade tudung bawal 10 hinggit beb.

cik sakdi : haha kalau la aku terpikir nk jawab mcmtu time kena dulu sure best tngok reaksi minah2 tu hehe.

eya : terasa ye? uhuk. samela kite ni.

bellaluna: waa peminat tudung bawal ye? finally ada gak jumpe insan yg tak suka pakai shawl kat alam maya ni hehe.