CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Current Status

- Tak payah susah2 carik nuffnang. Aku memang tak letak kat blog ni hehe.

- Sorry sebab lately ni aku takleh nak BW kat blog2 korg sebab duk prepare untuk posting. Mintak maaf banyak2 ye, Tapi aku appreciate korg yang sudi baca & komen entry aku :)
.

Thursday, 16 February 2012

LAMA GILERRR AKU TAK POST KAT SINI KUT.

Testing testing.


Eh lupe lak nak bagi salam. Assalamualaikum wbt....


Korang yang kalau ada bacer ni, cer try respon skit bleh? Aku nak tengok bape ramai yg still baca blog aku yg dah berhabuk & bersawang tahap gaban nih.


Kalau ada, aku akan continue untuk mengarut lagi dalam blog ni, macam dulu InsyaAllah.


Kalau takde, maybe aku kena stop balik la tulis kat sini macam dulu. Hukhuk. Soryla weh bukan aku taknak tulis kat sini, aku serius boleh lupa password, ni pun aku try and error banyak kali baru dapat masuk balik. Fuh, finally after few months.




Oklah korg. Yang baca jangan lupa respon. Jumpa la kat post akan datang ye, kalau ade la, hehe.




Wassalam.



6 comments:

Fatin Mraz

salam..

MiMi

wello2... i'm still here...huhu

Hans

sila2 update
ramai jer pembaca blog kamu
jangan berhenti berblog :-)


P/S : Nak Minta tolong kamu sekejap. Segala kerjasama kamu sangat saya hargai :-)

1) Klik FB Like dekat entry nih.

2) Tolong comment lebih 7 perkataan dekat entri nih.

3) Kalau ada twitter tolong click button retweet.

http://denaihati.com/ipad-2-gadget-impian-hans

hani

still reading... :)

izzahdegreat

WOHOOO...lama x dtg jengok blog ni :) akhirnyeee ;p
welcome back !

Miss A

yeay!!!!! still ada komen2 dari korg sume.. thanx banyak2 hehehe